Sisteme cu fixare mecanica

.

Hidroizolatii EPDM – sisteme cu fixare mecanica

Sistemele Firestone cu fixare mecanică constituie o metodă de montare economică, potrivită acoperişurilor care au suportul suficient de rezistent la smulgere pentru şuruburile folosite la fixare şi care au o pantă de până la 1:3. Firestone oferă trei opţiuni privind sistemele cu fixare mecanică a membranei EPDM RubberGard®: sistemele RMA, MAS
si BIS. Este posibilă şi combinarea acestor sisteme. În zonele perimetrale membrana poate fi fixată de suport folosind sistemul cu aderenţă totală.
.

Sistemul Firestone RMA

Acest sistem este un sistem uşor, în care fixarea mecanică a membranei de suport se face fără perforarea membranei. Sistemul este construit pornind de la QuickSeam® RMA strip, o bandă de EPDM ranforsat, lată de 254 mm, care încorporează pe toată lungimea ei şi două benzi autoadezive QuickSeam® Splice Tape. Benzile RMA se întind pe un suport adecvat şi se fixează mecanic de acesta. Spaţiile necesare dintre benzi şi dintre şuruburile de fixare vor diferi în funcţie de condiţiile locale de vânt. Ulterior foliile de mari dimensiuni se lipesc de benzile RMA folosind tehnica standard de lipire care se bazează pe QuickSeam®Splice Tape.
.
Avantajele sistemului:
  • Membrana EPDM nu se perforează
  • Se pot utiliza folii de mari dimensiuni
  • Număr redus de lipiri
  • Greutate mică
  • Estetic

.

Sistemul Firestone MAS

În sistemul Firestone MAS, foliile se întind pe un suport potrivit şi se fixează mecanic cu ajutorul unor benzi metalice aşezate deasupra membranei.
Benzile metalice sunt apoi acoperite cu Firestone QuickSeam®Batten Cover. Acest sistem oferă o alternativă la sistemul RMA pentru situaţiile în care acoperişul prezintă neregularităţii ieşite din comun.
…….

Sistemul Firestone BIS

În sistemul Firestone BIS, foliile se întind pe un suport potrivit şi se fixează mecanic cu ajutorul benzilor metalice poziţionate în cadrul lipiturii dintre folii adiacente. Foliile adiacente trebuie suprapuse minim pe o zonă de minim 200 mm.
.

[si-contact-form form=’1′]

Sunteti interesati de Sisteme cu fixare mecanica ?

Pentru mai multe detalii despre Sisteme cu fixare mecanica, dar si despre alte produse si servicii de hidroizolatii si termoizolatii, va stam la dispozitie la numerele de telefon 0213320392 sau 0723371537 sau 0744652156, de luni - vineri intre orele 8-20:00 si sambata intre orele 8-16:00.

Doriti sa va sunam noi ? Completati formularul de mai jos :