Garantii

Garantii – Lucrarile de hidroizolatii sunt extrem de importante in viata unei constructii. Orice compromis facut in aceasta etapa se rasfrange in evolutia ulterioara a cladirii. Daca sunteti fortati sa faceti economii, incercati sa le faceti la altceva, dar nu la hidroizolatii.

Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, la lucrarile de hidroizolatii sau termoizolatii executate acordam garantii pentru buna executie, in functie de tipul si calitatea materialelor intre 1 si 15 ani.

Este bine sa stiti ca majoritatea producatorilor de membrane bituminoase garanteaza materialele produse pana la maximum 10 ani, in conditii ideale de exploatare si doar daca sunt montate de firme specializate agreate. Asadar, mare atentie la termene de garantie cu mult extinse; s-ar putea sa ascunda ceva…

De regula, problemele datorate unei proaste executii apar in primele 12 – 24 de luni.

Pentru a evita orice neplaceri, asigurati-va ca firma cu care contractati lucrarea este specializata in acest tip de lucrari, dispune de oameni pregatiti si logistica necesara pentru a duce la bun sfarsit lucrarea.

Pentru orice detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 021.332.03.92 – 0723.371.537 – 0744.652.156

Doriti sa va sunam noi ? Completati formularul de mai jos :