Hidroizolatii ARCO Standard

Hidroizolatii ARCO – gama standard

Membrane hidroizolatii ARTEC (APP) 0°C

ARTEC este o gama de membrane pentru hidroizolatii pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri plastomeri (APP), având o armatura compozita, formata din împâslitura de poliester (P) armata cu fibre de sticla rasucite dispuse longitudinal  sau împâslitura de fibra de sticla, armata longitudinal cu fibra de sticla rasucita (V).
Compozitia modificata a membranei ofera proprietati excelente împotriva îmbatrânirii, elasticitate, flexibilitate la rece, durabilitate.
Membrana bituminoasa pentru hidroizolatii de tip  ARTEC P si PA are proprietati mecanice deosebite datorita naturii poliesterice a armaturii si a retelei de armare a acesteia.
Membranele hidroizolatii ARTEC V si VA ofera foarte buna stabilitate dimensionala, fiind folosite ca strat de baza sau strat final în lucrarile bi- sau multistrat (V + PA sau P+ VA).
Membranele hidroizolatii ARTEC PA si ARTEC VA se livreaza cu finisaj superior de granule minerale. Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodata si un aspect estetic aplicatiei. Membrana este prevazuta cu margine de suprapunere laterala de 10 cm si margine de suprapunere de capat de 15 cm.
Membranele hidroizolatii ARTEC P si V sunt fabricate cu finisaj de nisip pe fata superioara.
Partea inferioara a membranelor ARTEC este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului când este rulat si se topeste în timpul termosudarii cu flacara.
Temperatura corespunzatoare aplicarii se poate controla, urmarind disparitia marcajului stantat în relief (gofratura) de pe suprafata de asezare a membranei.
Încalzirea membranei peste temperatura de topire optima poate provoca modificari în structura materialului.
Domenii de utilizare : lucrari de hidroizolatii de complexitate usoara, acoperisuri plane pe structura de beton, fundatii, bariere de vapori, etc.

Membrane hidroizolatii NOVATEC (APP) –  -5°C

NOVATEC este o gama de membrane pentru hidroizolatii pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri plastomeri (APP), având o armatura compozita, formata din împâslitura de poliester (P) armata cu fibre de sticla rasucite dispuse sub forma de retea (grid) sau longitudinal, sau împâslitura de fibra de sticla armata longitudinal (V).
Compozitia modificata a membranei de hidroizolatii ofera proprietati excelente împotriva îmbatrânirii, elasticitate, flexibilitate la rece (-5°C), durabilitate.
Membrana bituminoasa pentru hidroizolatii NOVATEC V si VA ofera foarte buna stabilitate dimensionala, fiind folosita ca strat de baza sau strat final în lucrarile bi- sau multistrat (V +PA sau P+ VA).
Membranele pentru hidroizolatii NOVATEC PA si NOVATEC VA se livreaza cu finisaj superior de granule minerale. Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodata si un aspect estetic aplicatiei.
Membrana pentru hidroizolatii este prevazuta cu margine de suprapunere laterala de 10 cm si margine de suprapunere de capat de 15 cm.
Membranele pentru hidroizolatii NOVATEC P si V sunt fabricate cu finisaj de nisip pe fata superioara.
Partea inferioara a membranelor de hidroizolatii  NOVATEC este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului când este rulat si se topeste în timpul termosudarii cu flacara. Temperatura corespunzatoare aplicarii se poate controla, urmarind disparitia marcajului stantat în relief (gofratura) de pe suprafata de asezare a membranei. Încalzirea membranei peste temperatura de topire optima poate provoca modificari în structura materialului.
Domenii de utilizare : lucrari de hidroizolatii de complexitate medie, monostrat si multistrat, acoperisuri plane si curbe, fundatii etc.

Membrane hidroizolatii NOVATEC PLUS –  -5°C

NOVATEC PLUS este o gamă de membrane pentru hidroizolatii pe bază de bitum distilat modificat cu polimeri plastomeri (APP), având o armătură compozită, formată din împâslitură de poliester (P) armată longitudinal cu fibre de sticlă răsucite. Compoziţia modificată a membranei oferă proprietăţi excelente împotriva îmbătrânirii, elasticitate, flexibilitate la rece (-5°C), durabilitate
Membrana bituminoasa pentru hidroizolatii NOVATEC PLUS P şi PA are proprietăţi mecanice deosebite datorită naturii poliesterice a armăturii şi a reţelei de armare a acesteia.
Membranele de hidroizolatii NOVATEC PLUS PA se livrează cu finisaj superior de granule minerale. Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodată şi un aspect estetic aplicaţiei. Membrana pentru hidroizolatii este prevăzută cu margine de suprapunere laterală de 10 cm şi margine de suprapunere de capăt de 15 cm.
Membranele de hidroizolatii NOVATEC PLUS P sunt fabricate cu finisaj de nisip sau TNT (voal netesut de polipropilena) pe faţa superioară.
Partea inferioară a membranelor NOVATEC PLUS este protejată cu o folie de polietilenă termofuzibilă care previne lipirea materialului când este rulat şi se topeşte în timpul termosudării cu flacără. Temperatura corespunzătoare aplicării se poate controla, urmărind dispariţia marcajului ştanţat în relief (gofratura) de pe suprafaţa de aşezare a membranei. Încălzirea membranei peste temperatura de topire optimă poate provoca modificări în structura materialului.
Domenii de utilizare : lucrări de hidroizolatii de complexitate medie, monostrat şi multistrat, acoperişuri plane şi curbe, fundaţii etc.

Membrane hidroizolatii ARMATEC (APP) -10°C

ARMATEC este o gama de membrane pentru hidroizolatii pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri plastomeri (APP), având o armatura compozita, formata din împâslitura de poliester (P) armata cu fibre de sticla rasucite dispuse sub forma de retea. Compozitia modificata a membranei ofera proprietati excelente împotriva îmbatrânirii, elasticitate, flexibilitate la rece (-10°C), durabilitate.
Membrana bituminoasa pentru hidroizolatii ARMATEC P si PA are proprietati mecanice deosebite datorita naturii poliesterice a armaturii si a retelei de armare a acesteia (PES GRID).
Membranele de hidroizolatii ARMATEC PA se livreaza cu finisaj superior de granule minerale. Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodata si un aspect estetic aplicatiei. Membrana de hidroizolatii este prevazuta cu margine de suprapunere laterala de 10 cm si margine de suprapunere de capat de 15 cm.
Membranele de hidroizolatii ARMATEC P sunt fabricate cu finisaj de nisip pe fata superioara.
Partea inferioara a membranelor ARMATEC este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului când este rulat si se topeste în timpul termosudarii cu flacara.
Temperatura corespunzatoare aplicarii se poate controla, urmarind disparitia marcajului stantat în relief (gofratura) de pe suprafata de asezare a membranei. Încalzirea membranei peste temperatura de topire optima poate provoca modificari în structura materialului.
Domenii de utilizare : lucrari de hidroizolatii de complexitate ridicata, unde rezistenta la stres mecanic si flexibilitatea membranei sunt imperios necesare.

Membrane hidroizolatii ELASTECH 500(SBS) -15°C

ELASTECH 500 este o gama de membrane pentru hidroizolatii pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri elastomeri (SBS), având o armatura compozita, formata din împâslitura de poliester (P) armata cu fibre de sticla rasucite dispuse sub forma de retea.
Compozitia modificata a membranei de hidroizolatii ofera proprietati excelente împotriva îmbatrânirii, adezivitate, elasticitate, flexibilitate la rece (-15°C), durabilitate.
Membrana bituminoasa pentru hidroizolatii ELASTECH 500 P si PA are proprietati mecanice deosebite datorita naturii poliesterice a armaturii si a retelei de armare a acesteia (PES GRID).
Membranele de hidroizolatii ELASTECH 500 PA se livreaza cu finisaj superior de granule minerale. Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodata si un aspect estetic aplicatiei. Membranade hidroizolatii  este prevazuta cu margine de suprapunere laterala de 10 cm si margine de suprapunere de capat de 15 cm.
Membranele pentru hidroizolatii ELASTECH 500 P sunt fabricate cu finisaj de nisip pe fata superioara.
Partea inferioara a membranelor ELASTECH 500 este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului când este rulat si se topeste în timpul termosudarii cu flacara.
Domenii de utilizare : lucrari de hidroizolatii de complexitate medie si mare, acoperisuri plane si curbe pe structura metalica, lucrari hidrotehnice etc.

Membrane hidroizolatii ELASTECH 1000(SBS) -15°C

ELASTECH 1000 este o gama de membrane pentru hidroizolatii pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri elastomeri (SBS), având o armatura compozita, formata din împâslitura de poliester (P) armata cu fibre de sticla rasucite dispuse sub forma de retea.
Compozitia modificata a membranei ofera proprietati excelente împotriva îmbatrânirii, adezivitate, elasticitate, flexibilitate la rece (-15°C), durabilitate.
Membrana bituminoasa pentru hidroizolatii ELASTECH 1000 P si PA are proprietati mecanice deosebite datorita naturii poliesterice a armaturii si a retelei de armare a acesteia (PES GRID).
Membranele de hidroizolatii ELASTECH 1000 PA se livreaza cu finisaj superior de granule minerale. Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodata si un aspect estetic aplicatiei. Membrana este prevazuta cu margine de suprapunere laterala de 10 cm si margine de suprapunere de capat de 15 cm.
Membranele pentru hidroizolatii ELASTECH 1000 P sunt fabricate cu finisaj de nisip pe fata superioara.
Partea inferioara a membranelor ELASTECH 1000 este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului când este rulat si se topeste în timpul termosudarii cu flacara.
Domenii de utilizare : lucrari de hidroizolatii de complexitate medie si mare, acoperisuri plane si curbe pe structura metalica, lucrari hidrotehnice etc.

Membrane hidroizolatii ELASTECH 3000(SBS) -20°C

ELASTECH 3000 este o gama de membrane pentru hidroizolatii pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri elastomeri (SBS), având o armatura compozita, formata din împâslitura de poliester (P) sau SPUNBOND (P), armata cu fibre de sticla rasucite sub forma de retea sau longitudinal.
Compozitia modificata a membranei ofera proprietati excelente împotriva îmbatrânirii, adezivitate, elasticitate, flexibilitate la rece (-20°C), durabilitate.
Membrana bituminoasa pentru hidroizolatii ELASTECH 3000 P si PA are proprietati mecanice deosebite datorita naturii poliesterice a armaturii si a retelei de armare a acesteia.
Membranele de hidroizolatii ELASTECH 3000 PA se livreaza cu finisaj superior de granule minerale.
Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodata si un aspect estetic aplicatiei. Membrana este prevazuta cu margine de suprapunere laterala de 10 cm si margine de suprapunere de capat de 15 cm.
Membranele pentru hidroizolatii ELASTECH 3000 P sunt fabricate cu finisaj de nisip pe fata superioara.
Partea inferioara a membranelor de hidroizolatii ELASTECH 3000 este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului când este rulat si se topeste în timpul termosudarii cu flacara.
Domenii de utilizare : lucrari de hidroizolatii de complexitate medie si mare, acoperisuri plane si curbe pe structura metalica, lucrari hidrotehnice etc.

Membrane hidroizolatii ELASTECH 5000(SBS) -25°C

ELASTECH 5000 este o gama de membrane pentru hidroizolatii pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri elastomeri (SBS), având o armatura compozita, formata din împâslitura de poliester (P) sau SPUNBOND (P), armata cu fibre de sticla rasucite dispuse sub forma de retea sau longitudinal.
Compozitia modificata a membranei ofera proprietati excelente împotriva îmbatrânirii, adezivitate, elasticitate, flexibilitate la rece (-25°C), durabilitate.
Membrana bituminoasa pentru hidroizolatii ELASTECH 5000 P si PA are proprietati mecanice deosebite datorita naturii poliesterice a armaturii si a retelei de armare a acesteia.
Membranele de hidroizolatii ELASTECH 5000 PA se livreaza cu finisaj superior de granule minerale.
Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodata si un aspect estetic aplicatiei. Membrana este prevazuta cu margine de suprapunere laterala de 10 cm si margine de suprapunere de capat de 15 cm.
Membranele pentru hidroizolatii ELASTECH 5000 P sunt fabricate cu finisaj de nisip pe fata superioara.
Partea inferioara a membranelor ELASTECH 5000 este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului când este rulat si se topeste în timpul termosudarii cu flacara.
Domenii de utilizare : lucrari de hidroizolatii de complexitate ridicata, acoperisuri plane si curbe pe structura metalica, lucrari hidrotehnice unde rezistenta mecanica si flexibilitatea sunt imperios necesare.

Sunteti interesati de Hidroizolatii ARCO Standard ?

Pentru mai multe detalii despre Hidroizolatii ARCO Standard, dar si despre alte produse si servicii de hidroizolatii si termoizolatii, va stam la dispozitie la numerele de telefon 0213320392 sau 0723371537 sau 0744652156, de luni - vineri intre orele 8-20:00 si sambata intre orele 8-16:00.

Doriti sa va sunam noi ? Completati formularul de mai jos :