Hidroizolatii sistem lestat

Hidroizolatii EPDM – Sistemul LESTAT

Acest sistem este potrivit pentru orice terasă care este structurată să suporte greutatea lestului. Foliile de EPDM se aşează liber pe suport, suprapunându-se minim 100 mm. Lipirea foliilor între ele se face cu ajutorul benzii Firestone QuickSeam® Splice Tape. Zona perimetrală şi detaliile se etanşeizează conform specificaţiilor Firestone. După terminarea instalării, membrana este acoperită cu pietriş de râu sau cu dale netede având o greutate minimă de 50 kg/m2.
Sistemul inversat Firestone este e variaţie e sistemului lestat convenţional, fiinde ideal pentru terasele cu trafic regulat sau cele situate în zone cu condiţii climatice severe. Membrana EPDM este separată de lest printr-un strat de panouri termoizolante rezistente la umiditate şi un strat de geotextil.
Cele două sisteme descrise anterior se pretează teraselor care pot suporta greutatea balastului şi care au o pantă mai mică de 1:6.
Avantajele sistemului:
  • Costuri de instalare reduse
  • Permite folosirea foliilor EPDM de mari dimensiuni
  • Lipiri mai puţine
  • Instalare rapidă

..

[si-contact-form form=’1′]

Sunteti interesati de Hidroizolatii sistem lestat ?

Pentru mai multe detalii despre Hidroizolatii sistem lestat, dar si despre alte produse si servicii de hidroizolatii si termoizolatii, va stam la dispozitie la numerele de telefon 0213320392 sau 0723371537 sau 0744652156, de luni - vineri intre orele 8-20:00 si sambata intre orele 8-16:00.

Doriti sa va sunam noi ? Completati formularul de mai jos :