Hidroizolatii

Hidroizolatii

Hidroizolatii

If you are looking this kind of content,you have come to the right place.thanks for your patient reading, let us move on.

Lucrari de hidroizolatii.

Executam lucrari de hidroizolatii cu membrane bituminoase aditivate, avind insertii de fibre poliesterice sau fibre de sticla, la greutati specifice de 3 pina la 6 kg/mp. Membrane le bituminoase aditivate sunt materiale compozite care se nasc din combinarea a doua elemente principale: – mixtura bituminoasa – pe baza de bitum modificat cu polimeri termoplastici; – suportul (armatura) – o tesatura din diverse materiale. Cele doua componente conlucreaza foarte bine, bitumul oferind puterea sa impermeabilizeze, in timp ce armatura asigura o repartizare uniforma a sarcinilor de incarcare si o rezistenta mecanica superioara. Materialele compozite folosite în hidroizolatii sunt rasini sintetice speciale, rezistente la ultraviolete, armate cu fibra de sticla sau cu substante coloidale speciale, folosite cu mult succes in lucrari de hidroizolatii si protectie a suprafetelor de terase, acoperisuri, piscine etc.
Bitumul din compozitia membranelor este modificat cu polimeri pentru a corecta caracteristicile nedorite. Metoda de aplicare pentru membrane consta in sudare prin topirea stratului inferior cu flacara de gaz.

Gamele de produse cuprind membrane elastomerice SBS si APP, cu grosimi diferite, armate cu poliester sau fibra de sticla si cu diverse optiuni de finisare a fetelor in functie de domeniul de utilizare in care produsul este solicitat.

Flexibilitatea la rece la materiale pentru hidroizolatii este cuprinsa intre 0 si – 25 grade Celsius.

Armarea la membrane hidroizolatii este diferita de la o marca la alta in functie de domeniul de utilizare pentru care este destinata. Multe dintre aceste membrane sunt acoperite cu un film termofuzibil care se topeste in momentul aplicarii.

Stratul de finisaj este din granule de ardezie de diferite culori, rezistent la actiunea UV. Societatea noastra va asigura garantia unui proiect finalizat la termenul stabilit de comun acord in lucrari ca: Terase inversate sau clasice, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii terase bloc, hidroizolatii subsol, hale industriale, acoperisuri pe tabla cutata , etc.

Astfel, executam lucrari de: – hidroizolatii termoizolatii la blocuri, terase (ne)circulabile; hidroizolatii termoizolatii la hale industriale; hidroizolatii termoizolatii la acoperis inclinat, curbat; hidroizolatii termoizolatii la acoperis metalic; hidroizolatii termoizolatii la fundatii, parcari,detalii; hidroizolatii termoizolatii  la poduri si viaducte;

Calitatea unei lucrari de hidroizolatii sau termo – hidroizolatii este data de calitatea si caracteristicile oferite de materialele folosite si, in egala masura, de calitatea executiei.

Folosim o mare diversitate de membrane hidroizolatii , produse noi si eficiente:– membrane cu protectie minerala; – membrane compozite; – membrane autoadezive; – membrane antiradacina; – membrane cu fibra de sticla; – membrane cu voal de poliester Va prezentam cateva dintre tipurile de hidroizolatii pe care le executam, impreuna cu operatiunile specifice:

TIPURI DE HIDROIZOLATII

1.HIDROIZOLATII TIP : MONOSTRAT – TERASA NECIRCULABILA

– curatarea suprafatelor ce urmeaza a fi reparate; – amorsa bituminoasa pe baza de solvent; – efectuarea de reparatii locale ale straturilor de membrane de hidroizolatii existente, daca este cazul; – strat final de membrane de hidroizolatii tip: Poliester APP / SBS  4 – 4,5 Kg/mp; – montarea de aerisiri si parafrunzare.

2. HIDROIZOLATII  DUBLUSTRAT – TERASA NECIRCULABILA

– curatarea suprafatelor ce urmeaza a fi reparate; – amorsa bituminoasa pe baza de solvent; – efectuarea de reparatii locale ale straturilor de hidroizolatii existente, daca este cazul; – primul strat de membrane termosudabile din bitum aditivat APP / SBS, greutate  3 – 4kg/mp; – stratul final de membrane de hidroizolatii tip: Poliester APP / SBS, greutate de 4- 4,5 Kg/mp; – montarea de aerisiri si parafrunzare;

3. TERMO – HIDROIZOLATII  REABILITARE TERASA

– decopertarea si evacuarea straturilor de hidroizolatii existente (unde este cazul); – repararea locala a sapei; – amorsa bituminoasa pe baza de solvent; – stratul de difuzie; – bariera de vapori; – polistiren extrudat (32kg/mc – 5 – 10 cm) sau expandat (30 kg/mc – 10-15 cm); –  strat de membrana autoadeziva din bitum aditivat, greutate 2-3 kg/mp, pentru protectia polistirenului; – straturile finale (1 -2)  de hidroizolatii tip: Poliester APP / SBS, greutate de  3 / 4 / 4,5 Kg/mp.

4. TERMO – HIDROIZOLATII  – TERASA CIRCULABILA

– amorsa bituminoasa pe baza de solvent; – strat de difuzie; – bariera de vapori; – strat de polistiren extrudat (32kg/mc – 5 – 10 cm) sau expandat (30 kg/mc – 10-15 cm); – strat de separatie compus din geotextil; – beton de panta (sapa de panta armata cu plasa tip buzau) – primul strat de membrane termosudabile din bitum aditivat APP / SBS, greutate 4kg/mp – strat final de membrane de hidroizolatii tip: Poliester APP / SBS 4,5 Kg/mp – beton de potectie (sapa de protectie armata cu plasa tip buzau de cca 5 cm grosime)

5. TERMO – HIDROIZOLATII  – TERASA SUPORT METALIC

– bariera tip folie anticondens; – strat de termoizolatie tip vata minerala bazaltica (150 kg/mc – 10 cm ); – primul strat de membrane autoadezive din bitum aditivat, greutate 2-3 kg/mp; – straturile finale de membrane de hidroizolatii tip: Poliester APP / SBS 3 /4 / 4,5 Kg/mp protectie UV.

Contact hidroizolatii

Pentru mai multe detalii ne puteti gasi la numerele de telefon 021.332.03.92  –  0723.371.537  –  0744.652.156 sau completand formularul de mai jos:

[si-contact-form form=’1′]

Sunteti interesati de Hidroizolatii ?

Pentru mai multe detalii despre Hidroizolatii, dar si despre alte produse si servicii de hidroizolatii si termoizolatii, va stam la dispozitie la numerele de telefon 0213320392 sau 0723371537 sau 0744652156, de luni - vineri intre orele 8-20:00 si sambata intre orele 8-16:00.

Doriti sa va sunam noi ? Completati formularul de mai jos :