Hidroizolatii lichide

Hidroizolatii cu membrane lichide –  solutii eficiente pentru hidroizolatii la terase sau acoperisuri

De la fundatie, pana la acoperis, hidroizolatia este foarte importanta pentru a avea o constructie fara probleme. Ca specialisti in hidroizolatii, va sugeram sa alegeti intotdeauna solutii de o calitate ridicata, pentru a fi siguri ca nu veti avea neplaceri ulterioare.

Pentru hidroizolare a unui acoperis sau a unei terase, va putem recomanda si folosirea unora dintre cele mai noi tehnologii existente pe piata – membranele hidroizolatoare lichide, care au avantajul unei aplicari usoare si a unui timp scurt de uscare.

Hidroizolatii lichide – una dintre cele mai performante solutii de hidroizolare prezente pe piata. Acestea pot fi mono-componente sau bi-componente, pe baza de poliuretan, cu aplicare la rece cu pensula sau cu trafalet. Anumite membrane lichide pot fi aplicate si cu pompa airless.

Concepute pentru uscare rapida, solutiile de hidroizolatii lichide se intaresc intr-un timp scurt si formeaza o acoperire foarte elastica, ce creste considerabil durata de viata a acoperisurilor expuse, plate sau inclinate.  In plus, hidroizolatia lichida  are avantajul rezistentei ridicate la ploaie si la putin timp de la aplicare. Membranele folosite de specialistii nostri isi pastreaza proprietatile chiar si in cazul unor temperaturi foarte scazute, fiind astfel solutia ideala pentru protectia constructiei impotriva infiltratiilor de apa pe timp de iarna.

Un alt aspect important de care trebuie tinut cont la hidroizolatii acoperisuri este pregatirea stratului suport. Astfel, pentru aplicarea corecta a membranei lichide, trebuie indepartate urmele de praf sau particule friabile. Produsul poate fi aplicat atat pe beton, cat si pe membrane bituminoase sau substraturi cimentoase.

Avantajele membranelor lichide pentru hidroizolatii:

  • hidroizolatii  perfecte peste tabla, bitum vechi, beton, gresie, dale, placi azbest, caramida, etc.
  • fara flacara;
  • fara imbinari;
  • patrunde in toate fisurile si se muleaza pe orice tip de suprafata sau forma;
  • elasticitate > 250%
  • nu-si modifica nicio caracteristica in intervalul de temperaturi de -30grdC pana la +80 grd.C
  • rezistenta sporita la imbatranire cauzata de radiatiile UV- nu se exfoliaza, nu se decoloreaza;
  • greutate de 5-6 ori mai mica decat membranele clasice.

Sunteti interesati de Hidroizolatii lichide ?

Pentru mai multe detalii despre Hidroizolatii lichide, dar si despre alte produse si servicii de hidroizolatii si termoizolatii, va stam la dispozitie la numerele de telefon 0213320392 sau 0723371537 sau 0744652156, de luni - vineri intre orele 8-20:00 si sambata intre orele 8-16:00.

Doriti sa va sunam noi ? Completati formularul de mai jos :