Hidroizolatii EPDM

Hidroizolatii EPDM

Componenta principală a sistemului de etanşeizare Firestone RubberGard® este EPDM-ul, o membrana monostrat de cauciuc sintetic, compusă din etilen-propilen-dien-monomer amestecat cu negru de fum, uleiuri, agenţi de vulcanizare şi alţi agenţi ajutători. Amestecul chimic este calandrat pentru obţinerea de suprafeţe mari de material sub formă de folie, iar apoi este supus procesului de vulcanizare.
Pentru completarea gamei se mai produc şi  membrana EPDM ranforsată cu plasă din poliester şi membrana ignifugă.
Prima lucrare executată cu sistemul Firestone RubberGard®, care datează din 1980, aflată în Wisconsin-SUA, este în stare de perfectă funcţionalitate şi astăzi, studiile arătând că în tot acest timp materialul nu a suferit nici o modificare în structura chimică.
Hidroizolaţii profesionale
Utilizarea, în creştere, a membranei EPDM în etanşeizarea teraselor şi acoperişurilor plane se datorează aptitudinilor acesteia de a răspunde criteriilor de performanţă cerute de standardele construcţiei moderne. Membrana Firestone RubberGard® oferă o combinaţie unică de caracteristici şi avantaje care au fost demonstrate peste tot în lume:
  • Instalare simplă şi rapidă
Membrana EPDM Firestone RubberGard® este disponibilă în folii de mari dimensiuni, până la 15 m lăţime şi 61 m lungime, fapt care permite reducerea numărului de lipituri şi implicit a timpului de montare.
  • Longevitate excepţională
Graţie compoziţiei sale chimice, membrana EPDM RubberGard® are o rezistenţă aproape nelimitată la razele ultraviolete, la ozon şi la şocuri termice.
Deoarece membrana nu conţine plastifianţi sau agenţi pentru rezistenţa la foc, caracteristicile sale chimice rămân stabile şi neschimbate, demonstrând astfel
o durată de viaţă excepţională.
  • Mare flexibilitate şi elongaţie
Membrana rămâne flexibilă şi la temperaturi foarte joase, de până la -45oC. Are o elongaţie de peste 300% ceea ce-i permite să absoarbă mişcările suportului
precum şi variaţiile de temperatură.
  • Costuri globale reduse
Firestone RubberGard® nu necesită întreţinere.
Această caracteristică, asociată unei longevităşi excepţionale a materialului precum şi unor costuri la instalare competitive, conferă sistemului o particulariate
interesantă, de luat în calcul, pentru o investiţie pe termen lung.

.

.

[si-contact-form form=’1′]

Sunteti interesati de Hidroizolatii EPDM ?

Pentru mai multe detalii despre Hidroizolatii EPDM, dar si despre alte produse si servicii de hidroizolatii si termoizolatii, va stam la dispozitie la numerele de telefon 0213320392 sau 0723371537 sau 0744652156, de luni - vineri intre orele 8-20:00 si sambata intre orele 8-16:00.

Doriti sa va sunam noi ? Completati formularul de mai jos :